Странице

22 Aug 2017

Essence glow & care 02 go for glow & 05 love and care


Među Essence proizvodima koji su se proletos pojavili, a sada izlaze iz prodaje jesu glow & care lakovi. Još uvek ih ima u drogerijama, a u Lilly-ju su sniženi na 129 dinara. Ovi lakovi su obogaćeni kukui uljem sa Havaja i navodno štite i neguju nokte. Nosila sam ih  preko baze i to po jednom tako da ovu tvrdnju ne mogu ni da potvrdim niti opovrgnem.

Among Essence products which appeared this spring and are leaving now are glow & care polishes. They are enriched with kukui oil from Hawaii and they are described as caring and protecting polishes. I wore them over base coat and only one time each so I cannot confirm or deny that statement.


Svoj put su do mene našle dve nijanse. Jedna je 02 go for glow* i u pitanju je neutralni bež lak. Ispunjen je šimerom ali na noktima skoro nije uočljiv. Nanela sam dva sloja mada bi i jedan mogao da prođe. Lak je dosta gust i ne bi škodilo da je malo ređi.


Two shades found their way to me. One of them is 02 go for glow* and it is neutral beige polish. It's filled with shimmer but it is not quite visible on the nails. I applied two coats although one could go. The polish is thick and it wouldn't hurt if it was a little thinner.


05 love and care* je prigušene srednje roze boje. Takođe ima šimer. ali je uočljiviji. Prvi sloj je obezbedio pokrivanje ali isto tako su se stvorili mehurići. Drugi sloj je popravio situaciju ali ne kompletno. Verujem da bi se izbeglo stvaranje mehurića da je lak ređi. Završnica mu je sjajna, a postojanost pristojna.


05 love and care* is a muted medium pink polish. It also has shimmer but it is visible. The first coat provides opacity but the bubbles appeared. The second coat fixed the thing but not completely. I believe bubbles could be avoided if the polish was thinner. The finish is glossy and the wear time is decent. 


*Prikazane proizvode sam dobila na recenziju, što ne utiče na moje mišljenje o njima, svi utisci i mišljenje su potpuno objektivni.

*The described products were sent to me for an honest review which does not affect my opinion, all that is written and opinion are objective.

2 comments: