25 Nov 2016

The Matching Manicures: Peach Nails


Za razliku od prošle nedelje, ove uspevam da se priključim usklađjenim manikirima. Tema su nokti u boji breskve i kako se radi o lakovima koje nemam i ne nosim, zamalo da preskočim temu ali sam se setila jednog laka koji uzeh još prošlog leta pa reših da ga ovom prilikom isprobam.

Unlike last week, this one I managed to join the matching manicures. The topic are peach nails and I almost skipped the task since these are the polishes I don't have nor wear but then I remember I actually have one that I bought last summer so I decided to use it now.


Koristila sam/I used:
Cuccio Nail Strengthener
Maybelline Colorama Bleached Neons
Flormar 433
Pločicu za pečatiranje BP-X06 / Stamping plate BP-X06
Ukrasne trougliće/Decorative triangles
Prozirni pečat/Clear jelly stamper
EzFlow Fast Finish top coat


Lak sam mazala u dva dloja, preko baze, i nešto je bolji za rad od svog zelenog parnjaka (mada se takođe povlačio). Kada se osušio, plavim lakom sam pečatirala dezen sa trouglovima kako bih napravila kontrast,  a na svaki nokat sam dodala i po ukras u obliku trougla. Na kraju sam nanela sloj nadlaka.

I applied two layers of nail polish over a layer of base coat and I can say it was better to work with compared to its green friend. once it was dry, I stamped the triangle pattern using blue polish so it makes contrast. On each nail I added one piece of triangle decoration. In the end I applied a layer of top coat.


Hvala na čitanju. Na linkovima ispod možete pogledate i manikire drugih devojaka.

Thanks for reading. You can see other girls' manicures on the links below.

2 comments:

  1. Super si ti to iskombinovala! :) Meni je ovaj neonac obojio nokte sto mi je bilo neverovatno za tako svetao lak. :(

    ReplyDelete
  2. Sviđaju mi se dodati trouglići na pečatiranje. Volim tu dodatu dimenziju.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...