1 Mar 2016

Februar


Polednjih meseci se trudim da kupujem što manje jer sam zaista nagomilala dosta lakova i proizvoda koje ni ne stižem da isprobam stoga se februar završio sa svega nekoliko noviteta. 

I have been tending the last moths to buy as less things as possible since I've got a lot of new polishes and products that I don't manage to try all out so February ended with only a few new product. 


Još na početku meseca sam u Sephori sam naišla na sniženje nekih Color Hit lakova što nisam nikako mogla da propustim i uzela sam sve nijanse koje su mi bile zanimljive. U nekoj parfimeriji sam pronašla stari Aurin matirajući nadlak, koji sam zapravo već par meseci htela i najzad ga uzoh. U Lilly-ju sam naletela na drugi plavi lak iz Essence-ove Nauti Girl ograničene kolekcije koji sam morala da udomim. I za kraj, sa Born Pretty Store sajta su mi stigli poručeni crni lak za pečatiranje i veliki squishy pečat. 

At the beginning of the month, I ran into some Color Hit polishes in Sephora which were on sale and I couldn't miss that so I took at the shade I found interesting. At some perfume store I bought Aura's old matte top coat which I had actually wanted to buy for a couple of months. At a local drug store I found the other blue polish from Essence's Trend Edition Nauti Girl so I had to get it. And in the end, I got black stamping polish and big squishy stamper I ordered Born Pretty Store.

6 comments:

 1. Crni Seforin je pucajuci? Ja sam uspela da upropastim taj pecat. Oprezno sa njim. Zavidim ti na tom Aurinom matirajucem. Moracu uskoro da kupim neki. Odlicni su ti noviteti. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeste pucač. Uh, nadam se da se i meni neće isto desiti. Šta si mu radila? :/ Ostao je još jedan u toj parfimeriji ali je sav požuteo. :S

   Delete
 2. Moram i ja nabaviti matirajuci, zanimljivi noviteti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bar mat nadlakove imaju skoro svi proizvođači. :)

   Delete
 3. Super je što si uspela da nađeš taj stari Aurin mat nadlak. Meni je on odličan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Iznenadila sam se kad sam ga videla. Da bar i nekog Jelly-ja ima negde. :(

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...